Kamis, 03 Maret 2016

GIDS VOOR POU (Nederlandse Versie)

Kamis, 03 Maret 2016 - by download game gratis 0

Pou is waarschijnlijk de meest populaire Android spel nu en steeds meer en meer populair als dagen gaan door. Ik ben hier om te delen met u een set van Pou: tips, trucs en een gids om u te helpen het meeste uit deze uiterst verslavend spel en uiteindelijk helpen u het beste Pou karakter van allemaal krijgen. Zorg ervoor dat u er rekening mee dat het harde werk en toewijding nodig zal zijn als u wilt Pou te nemen naar het volgende niveau, maar dat is precies wat dit artikel gaat om je te leren.

Dus als je te helpen met Pou tips, trucs en eigenlijk alle elementen van een complete strategie gids nodig, dan bent u op de juiste plaats: de Pou spel University, waar je alles leert over het!



POU MINI - GAMES GUIDE

Zoals u waarschijnlijk al weet, een van de belangrijkste elementen van het spel is om zoveel mogelijk munten als mogelijk en breng ze op de ton van items beschikbaar voor aankoop. De gemakkelijke manier is om echt geld uit te geven om te betalen voor de items, maar de leuke manier in Pou is om de minigames te spelen. Laten we eens een snelle blik op de mini-games en de besten te spelen voor u om het meeste geld te krijgen!
Eten Drop: snelle, korte speeltijd, lage beloningen Sky Jump: hoge moeilijkheidsgraad, lage beloningen Free Fall: Gemakkelijk, solide beloningen, medium speeltijd Boven: voor de wedstrijd drie deskundigen, moeilijk voor mij, beloningen op basis van vaardigheden Match Tap: een van de makkelijkste manieren om een ​​ton van de munten te maken. mogelijk eindeloze
Kleur Tap: Snelle reflexen nodig, korte speeltijd, medium beloningen Sad Tap: Reflexen en aandacht nodig, vrij veeleisend op de ogen, medium beloningen Pou Popper: vereist enige vaardigheid en kan een lange tijd in beslag nemen. Beloningen zijn slechts middelmatig Doel: tijdrovend, vereist enige vaardigheid, zeer lage beloningen Vind Pou: Relatief gemakkelijk als u zich kunt concentreren. Het is tijdrovend, maar het biedt wel een goede beloning. Geheugen: Tijdrovende en resultaten zijn gebaseerd op vaardigheden. Solid hersenen teaser, tijdrovend, maar biedt lage beloningen: als je goed bent, kunt u matige tot hoge coins.Connect krijgen. Pou klinkt: Vrij moeilijke memory spel, tijdrovend, lage beloningen So ... welke van deze mini-games om te blijven spelen om de meeste munten te krijgen om te besteden aan goodies? Mijn suggestie is om zich te concentreren op het spelen van het volgende voor de meeste munten, in deze volgorde: Match Tap, Free Fall en Memory. De anderen mogen alleen worden afgespeeld als je tijd hebt, de vaardigheden of je gewoon hou van die mini-games!
Google Terjemahan untuk Bisnis:Perangkat PenerjemahPenerjemah Situs WebPeluang Pasar Global

GIDS VOOR POU GAME KAMERS

The place to Pou te laten inslapen wanneer zijn energie naar beneden. Tik gewoon op de lamp om hem te laten slapen. Tik op de kast pictogram voor eindeloze aanpassingsmogelijkheden voor Pou
- Hall: Blijkbaar, kunt u luisteren naar Pou praten hier. Ik slaagde er niet in om het te doen. U kunt ook op de "buiten" deur naar buiten gebied te bezoeken
- Keuken: Hier kunt u Pou voeden wanneer ze honger hebben en bekijk de koelkast om meer voedsel toe te voegen
- Lab: Als Pou is vuil, hier komen om het schoon te maken. Ook kunt u allerlei functies gebruiken voor verschillende effecten, zoals healing Pou als ze ziek.
- Game Room: Dit is waar alle magie gebeurt. Speel games voor munten of spelen met de bal en Pou om het gelukkig te maken
Zorg ervoor dat Pou dagelijks te bezoeken, voeden en zorg goed voor het. Het begint als een baby, maar zal een volwassene te worden en het kan je vriend en beste virtuele huisdier. Maar je moet zorgen voor Pou: houd het gelukkig, goed gevoed en zorg ervoor dat het wordt voldoende rust!
Dit Pou gids is een work in progress. U kunt ons helpen uit te breiden door het delen met ons uw Pou, tips, trucs en alles wat deze gids zou voltooien!
Dit Pou gids is een work in progress. U kunt ons helpen uit te breiden door het delen met ons uw Pou tips, trucs en alles wat deze gids zou voltooien!

About the Author

Write admin description here..

Comments
0 Comments

0 komentar:

Like us on Facebook

Diberdayakan oleh Blogger.

Text Widget

© 2013 Guide 2016. WP Theme-junkie converted by Bloggertheme9